Přejít k obsahu

Kreativita v době krize

Fakulta pedagogická ZČU v Plzni se rozhodla reagovat na současnou situaci nejen průběžnou intenzivní dobročinnou činností především svých studujících, ale i svou kreativitou.

Na krizi – ať už delší nebo kratší – reaguje každý z nás různě. Někdo je smutný, někdo se potřebuje zapojit do intenzivní pomoci ostatním, někdo si chce o všem s někým povídat a někteří se naopak o tématu vůbec nechtějí bavit a nejraději by se někam schovali a byli sami. Stejně tak různorodě reagovali kolegové na našich katedrách, když se snažili z perspektivy svých oborů odpovědět na výzvy, které před nás současná koronakrize staví. Výsledky jejich úvah či umělecké tvorby vám budeme postupně představovat v seriálu Kreativita v době krize na této stránce a na sociálních sítích fakulty. Pevně doufáme, že vám náš seriál zpestří dobu karantény, se kterou se, jak již bylo zmíněno, vyrovnáváme každý jinak.

V první části vám přinášíme fotografii Jana Maška z katedry výtvarné výchovy a kultury a mnohokrát děkujeme všem katedrám za jejich texty, fotografie a další materiál. Budeme velmi rádi, když se do této výzvy zapojí i studentky a studenti, těšíme se i na jejich díla, která velmi rádi v našem miniseriálu zveřejníme. Své nápady prosím zasílejte paní proděkance Voltrové.

Kreativita



07.04.20

Zpět na seznam aktualit

Patička