Přejít k obsahu

Kreativita v době krize: Video a vzkaz od našich studentů

V dalším díle našeho miniseriálu zveřejňujeme první studentský počin. Jedná se o video a text našich studentů 3. ročníku Učitelství pro 1. stupeň ZŠ. Mnohokrát za obojí děkujeme!

Ahoj všichni, jmenuji se Honza a jsem hlavním autorem tohoto videa. V době krize, která je pro každého z nás nová a na každého z nás útočí jinak, jindy a jinde, jsme se spolu s mými spolužačkami rozhodli natočit video, ve kterém Vám vyšleme trochu pozitivní energie. Video je natočeno především pro učitele, jelikož jako budoucí pedagogové jsme vlastně na "stejné lodi". Video je ale pochopitelně určeno také každému, který si jej pustí.

Závěrem bych rád vyzval všechny k ohleduplnosti k druhé straně. Vážení učitelé, je sice pravda, že studenti teď mají mnoho volného času a je dobře, že jsou (jsme) zásobováni různými pracemi a úkoly. Na druhou stranu není potřeba dávat úkolů přehršel. V této nelehké době je potřeba myslet pozitivně a věnovat se hlavně rodině a věcem, které nás naplňují. Vážení budoucí učitelé, mějte na paměti, že i pro vaše pedagogy je to situace nová. Pokud máte pocit, že si nevíte rady nebo si myslíte, že rozsah vašich domácích úkolů je přílišný, kontaktujte své pedagogy a pokuste se domluvit na kompromisu.

Myslím si totiž, že být si vstřícní a ohleduplní je v této době zapotřebí více, než kdy jindy.

Tvořte věci, co mají smysl, co vás baví a hlavně... buďte pozitivní!

Honza a studentky 3. ročníku učitelství pro 1. stupeň ZŠ

Odkaz pro spuštění videa!



10.04.20

Zpět na seznam aktualit

Patička