Přejít k obsahu


Proměna role vysoké školy a inovace studijních programů v rámci fenoménu 4.0. v oblastech strojních, pedagogických a zdravotnických

Citace:
Morávková, N. Proměna role vysoké školy a inovace studijních programů v rámci fenoménu 4.0. v oblastech strojních, pedagogických a zdravotnických. Plzeň, 18.08.2020 - 18.08.2020.
Druh: KONFERENCE, WORKSHOP, VÝSTAVA
Jazyk publikace: cze
Anglický název: Changing the role of the university and innovation of study programs within the phenomenon 4.0. in the fields of mechanical, pedagogical and medical
Rok vydání: 2020
Místo konání: Plzeň
Autoři: doc. PaedDr. Naděžda Morávková Ph.D.
Abstrakt CZ: Workshop byl uspořádán jako celostátní setkání vysokoškolských pedagogů, studentů, učitelů ZŠ i SŠ, aby jim byl představen výsledek projektu podpořeného z programu TAČR ÉTA, zaměřeného na inovaci studijních programů pedagogických fakult v rámci fenoménu Průmysl 4.0. Proběhla zajímavá a podnětná diskuse, došlo k předání zkušeností a významného know how.
Abstrakt EN: The workshop was organized as a nationwide meeting of university teachers, students, primary and secondary school teachers to present the results of a project supported by the TAČR ÉTA program, focused on the innovation of study programs of pedagogical faculties within the Industry 4.0 phenomenon. An interesting and stimulating discussion took place, experience and significant know-how were passed on.
Klíčová slova

Zpět

Patička